Monday, April 25, 2011

Boldog Nyuszit!


Még 20-án festettem ezt a két tojáskát, az egyik Pusheent ábrázolja (link) a másik pedig hát valami csoki/süti/ilyesmi akart lenni cukormázzal :D Idén ennyire futotta, sajnos már egy fiú se értékeli a rendes tojást a csoki helyett XD

Wednesday, April 20, 2011

AwwwWww, Rapunzel :)

Mit találtam a májusi Kerában! :) Én is akarok ilyen hajaaaat *___*


Monday, April 18, 2011

III. Sakurameet

Mint mindig, most is rendkívül izgulva (és Nanát siettetve :D) vártam, hogy megkapjuk a fotókat a vasárnapi taliról~ Hosszú beszámolót most nem fogok írni róla (azon kívül, hogy Liani olyan cuki volt, hogy öröm volt ránézni, és Lia is olyan szép kodona volt, hogy csak na *___*), a lényeg, hogy rendkívül jól éreztem magam, és nagyon örültem, hogy Nezumi-kun is velem jött ^_^ Ismételten köszönöm a fotókat Az év legjobb lolitaboyfriendcasualITkodonafotósának :D Wiiii, és íme a kedvenc képek!



Outfit:
szoknya: menta karami by BTSSB
buksimasni: carousel JSK masnija by Bodyline
csuklómandzsetta: PetitAtelier
alsószoknya, bugyogó: PetitAtelier
csíkos harisnya: PetitAtelier
cipő: heartbuckle by Bodyline
blúz: offbrand
paróka: by Bodyline

Tuesday, April 12, 2011

AC! vagyis Art Comission :)

Gondoltam kirakom ide is, hátha valaki szeretne magáról/barátnőről/kiskutyájáról képet :)
Itt van pár példa annak, aki még kevésbé ismeri a rajzaimat, hogy miket alkotgattam eddig, de ha valakit részletesen is érdekel, akkor itt a deviantartom: link



Az árak eléggé rugalmasak, sokmindentől függnek, pl. a rajz bonyolultságától és méretétől, de azért egy kb. árat tudok mondani kategóriánként:

1. Photoshopban színezett chibi: 600 HUF (háttér nélkül, vagy egyszerű háttérrel)
2. Photoshopban színezett kép, amin több chibi van: 500 HUF/karakter
3. Copiccal színezett chibi: 800 HUF (háttér nélkül, vagy egyszerű háttérrel)
4. Copiccal színezett kép, amin több chibi van: 700 HUF/karakter
5. ha valaki szeretne nemchibi rajzot, vagy full hátteres kidolgozott rajzot, az teljesen egyeztetéses alapon megy ^^

Ha szeretnétek megkapni az eredeti verziót, akkor azt kb. A5ös formátumban tudom odaadni (ha ennél nagyobbat szeretnétek, akkor az drágább), de az eredményt természetesen .jpg vagy .png formátumban is el tudom juttatni :)

Ha megtetszett valami, és szeretnétek kérni, akkor e-mail címmel együtt jelentkezzetek itt kommentben, vagy rögtön e-mailben (elyon1989@gmail.com), hogy tudjak válaszolni :) Köszönöm!

Saturday, April 9, 2011

Bodyline rendelés (már megint)

Eléggé utolsó pillanat, de rájöttem, hogy holnap (vasárnap) délutánig meg kéne rendelnem, amit akarok, ha azt szeretném, hogy esély legyen arra, hogy megérkezzen a hétvégi talira. Így egy gyors felmérést szeretnék végezni, hogy lenne-e elég ember, hogy holnap rendeljünk? Meg tudom előlegezni kivételesen a dolgot hét elejéig, szóval előre kifizetni, de azért jó lenne, ha pár napon belül át tudnátok utalni. Én 26 dollár értékben szeretnék rendelni, Lulu pedig 6ért, ezt kéne kiegészíteni, hogy minél közelebb legyen a 100hoz :) Kérlek írjatok itt, vagy e-mailben, akit érdekel! elyon1989@gmail.com
Köszönöm!


Örülök, hogy sokan jelentkeztetek, e-mailben is és itt is kommentben, igyekeztem jelentkezési sorrendben összeállítani a dolgot, és hogy a legjobban kijöjjünk 100dollárra, úgyhogy sajnálom, aki kimaradt, de olyan gyakran rendel a társaság BLról, hogy szerintem pár napon belül még egy csapat összehozható majd :) Nagyon gyorsan sikerült összeszednünk mindenkit, úgyhogy tényleg nagyon köszönöm, remélem ideér a héten :)

Wednesday, April 6, 2011

Lolidélután

Ma kifejezetten lolis délutánom volt :) Miután megebédeltünk, nekiálltam kókuszgolyót készíteni anya kérésére, és nagyon jól el voltam vele, miközben a várva-várt és végre DVDn megjelent Aranyhajat néztem ^___^ Aztán 3 körül megérkezett Lulu, és nekiálltunk kreatívkodni. Én egy cicanadrágot (és egy talánegyszerfürdőruhát) szabtam ki egy gyönyörű, kicsit barokkos virágmintás anyagból, amit még tavaly vettem valamikor, és közben segítettem Lulunak csuklómandzsettát varrni. Nagyon aranyosak lettek, egy pár fekete és egy pár fehér kék szalaggal ^___^ Közben összeszedtük a Lulu bittersweet koordijához kellő kölcsöncuccokat (fekete blúzt, bugyogót, stb.), felpróbálta pár ruhácskámat, és begöndörítettem a haját ^__^ Ez volt a legjobb része, nagyon kíváncsi voltam, hogy nézni ki kis loknikkal, és szerintem tündéri édes, nagyon jó lesz lolihoz :))



Nagyon kellett már egy ilyen nap, a betegségem óta kb. folyton rosszul éreztem magam, nyűgös és hisztis voltam, és csak azon tudtam őszintén nevetni, amikor Gábor kínozta Lóriékat :DDD

Monday, April 4, 2011