Friday, October 7, 2011

Hiányzik

Már NAGYON régen nem voltam ennyi ideig egyetlen egyszer sem loliruhában... :(

3 comments:

  1. Szia Elyon!

    Így kívülállóként - mivel nem vagyok loli - írok egy rövid bejegyzést. Én sajnos nem lehetek az...

    Na kezdem az elején... június 4-én szombaton mentünk a barátaimmal az állatkertbe, akkor láttam meg a loli csapatot is. A bejáratnál volt fotózás, ahol a beöltözött macsek volt, ott fotózkodtatok ti is. Már korábban olvastam erről a stílusról a neten és láttam képeket, de eddig élőben nem. Szerintem fantasztikus, amit csináltok, amit nem szabad abba hagyni. Azóta sem láttam loliban senkit az utcán, ami kicsit szomorúvá tesz. Jó lenne, ha itt nálunk jobban elterjedne ez a stílus és a hozzá tartozó életforma valahogy színesebbé, pozitívabbá teszi a rohanó életet, ami egyébként is tele van negatívummal. Sok nem loli emberre - így rám is - pozitív hatással van.

    Szóval összefoglalva - akárki, akármit mond - szükség van a lolikra, minél több vidám lolit az utcákra, terekre, parkokba...

    Nekem a country, sweet és a hime stílus jön be leginkább. A goth pl. annyira nem. Hozzád a country stílus passzol leginkább... persze ez nem egy szakértő vélenye... ;)

    Elyon! Tessék szépen loliba bújni... A rajongótáborod száma egyel nőtt. :) A blogjaidat rendszeresen figyelni fogom.

    ReplyDelete
  2. Köszönöm, kedves tőled, és örülök, hogy tetszik a stílus!
    Sajnos tőlem kívülálló okokból nem tudok most úgy öltözködni, nem lelki állapoton múlik, hanem egyszerűen 2500km-re vannak tőlem a ruháim. De jövőhéten elvileg kihoznak nekem egy szoknyácskát, ami nagyon boldoggá tenne :)

    ReplyDelete
  3. Ja, hogy Párizs... :)
    Átmentem a másik blogodra. Sok helyen jártam már a világban, de ott még nem. Talán majd jövőre.

    Egy tipp. Nem tudom, hogy milyen mobilotok van, de az utazásaim során az europai nagyvárosokban ezt használtam: http://www.nanika.net/metro/

    Ingyenes, letöltés után nem használ internetet így nem eszi az adatforgalmat. Több, mint 400 város tömegközlekedése benne van, így Párizs is. Utazás közben beírod, hogy honnan hová akarsz menni és kiírja, hogy mikre kell felszállni, milyen irányba, hány megállót, hol kell átszállni... stb. Én évek óta ezzel utazom.

    Bocs a reklám miatt, de szerintem ez talán hasznos lehet.

    ReplyDelete